Защо PhotoCorner?

Веселите поводи не могат без нас

Photocorner.bg демонстрира висок професионализъм във всички проекти и задачи, които сме реализирали съвместно. В своята работа те се доказаха като истински партньори. Photocorner.bg разполага с прекрасен екип от професионалисти, които обслужват своите клиенти ефективно и по най-добрия начин. Ние се уверихме, че Photocorner.bg разполага с голям потенциал и с радост ще продължим да използваме услугите им. Препоръчваме ги като изключително надеждни и коректни партньори.

Зарина Генчева, Метрореклама

Прекрасен екип,който с професионалното си отношение успя с лекота да провокира и запази много забавни моменти от личният ни празник.Огромно благодаря с пожелание да радвате и запечатвате щастливите моменти на още доста хора.

Наско и Вики

За нас бе изключително приятно да работим с прекрасния екип на Photo Corner. Много бързи, отзивчиви и креативни. Събитията ни с Photo Corner минаха брилянтно. Photo Corner e винаги център на внимание и допринася за доброто настроение на всички. Разнообразните възможности за снимки пък оставят незабравим и безценен спомен за всеки гост – това наистина е най-хубавият подарък. С радост ще ви препоръчваме на наши партньори и приятели!

Александър Петков, B+RED

Екипът на Photo Corner е страхотен! Мили хора и страхотни професионалисти! Искрено ви благодарим, че спомогнахте за невероятния купон и доброто настроение на сватбата ни!

Miglena i Giacomo

В хорека индустрията, често се налага вътрешен криейтив: т.е. от страна на клуб/кафе към доставчиците с които то работи. Нощния бизнес от своя страна е толкова динамичен, а публиката презадоволена. Като бранд-мениджър на верига клубове, аз и моят екип с радост открихме Photocorner.bg. Услугите им са адаптативни към всякакъв тип мероприятия и най-важното отразяват идентичността на марките. Работата с тях е удоволстие, защото са гъвкави, иновативни и рядко точни.

Ирина Лазова, Planet Club